Monday 14 December

09.45 MEETING OPENS

10.00 WELCOME

Prof Matthew Davidson, CSCT Director, *University of Bath*

Prof Ian White FREng, Vice-Chancellor and President, *University of Bath*

10.20 PLENARY

Mario Abreu, Head of Group CSR & Sustainability, Ferrero

11.05 BREAK (15 MIN)

11.20 THREE-MINUTE THESIS ®

James Boxall-Clasby Isabel Thomlinson Jon Noble Viviane Runa Jessica Pinheiro de Lucena-Thomas CDT in Sustainable Chemical Technologies, University of Bath

11.40 RENEWABLE FEEDSTOCKS TALK

Marvine Besong, Technical Director, *Recycling Technologies*

12.00 CROSS-CUTTING TALK

Prof Lorraine Whitmarsh, Centre for Climate Change and Social Transformations, *University of Bath*

12.20 BREAK (15 MIN)

12.35 COLLABORATIVE PARTNERSHIP TALK

Dr Matthew Styles, Research & Development Manager, *Isobionics*

Dr Tao Dong, Research Engineer, *National Renewable Energy Laboratory*

Stefanie Federle, CDT in Sustainable Chemical Technologies student, *University of Bath*

13.20 CLOSING COMMENTS & END OF DAY









Tuesday 15 December

09.45 MEETING OPENS

10.00 WELCOME

Prof Barbara Kasprzyk-Hordern, CSCT Theme Co-Leader (Water), *University of Bath*

Prof Jonathan Knight FRS, Pro-Vice-Chancellor (Research), *University of Bath*

10.20 PLENARY

Dr Andrew Singer, Senior Scientist, UK Centre for Ecology and Hydrology

11.05 BREAK (15 MIN)

11.20 FLASH PRESENTATIONS

1st Year CSCT PhD Students, University of Bath

11.40 NEW SUSTAINABLE MATERIALS TALKS

11.40 **Prof Chris Hardacre**, Principal Investigator, *UK Catalysis Hub*

12.00 Emily Walport, Senior Engineer, Arup

12.20 BREAK (15 MIN)

12.35 POSTER SESSION (TWITTER)

13.05 WATER TALK

Dr Mirella Di Lorenzo, Reader in Chemical Engineering, *University of Bath*

13.25 CLOSING COMMENTS & END OF DAY









Wednesday 16 December

09.45 MEETING OPENS

10.00 WELCOME

Prof Marcelle McManus, CSCT Co-Director, *University of Bath*

10.10 PLENARY

Dr Deirdre Black, Head of Research & Innovation, *Royal Society of Chemistry*

10.55 ABEL & IMRAY PRIZE PRESENTATION & LECTURE

Prize awarded by Tim Hewson on behalf of Abel & Imray

11.20 BREAK (15 MIN)

11.35 HEALTHCARE TECHNOLOGIES TALKS

11.35 **Dr Claire MacLeod**, Principal Scientist - New Manufacturing Technologies, Chemical Development, Process Technology and Development, *AstraZeneca*

11.55 **Dr Hannah Leese**, Lecturer and Prize Fellow in Chemical Engineering, *University of Bath*

12.15 BREAK (15 MIN)

12.30 POSTER SESSION (TWITTER)

13.00 HEALTHCARE TECHNOLOGIES TALK

Prof Banafshe Larijani, Director of the Centre for Therapeutic Innovation, *University of Bath*

13.20 CLOSING COMMENTS & END OF DAY









Thursday 17 December

09.45 MEETING OPENS

10.00 WELCOME

Prof Matthew Jones, CSCT Theme Co-Leader (Renewable Feedstocks & Biotechnology), *University of Bath*

10.10 PLENARY

Prof John Warner, Distinguished Research Fellow, *Zymergen*, and Global Chair 2020/21, *University of Bath*

10.55 WHORROD PRIZE PRESENTATION & LECTURE

Prize awarded by **Mr Roger Whorrod OBE** and **Mrs Sue Whorrod**, benefactors of the CSCT

11.20 BREAK (15 MIN)

11.35 RENEWABLE FEEDSTOCKS & BIOTECHNOLOGY TALK

Dr Gerrit Gobius du Sart, Principal Polymer Scientist, *Total Corbion*

11.55 COLLABORATIVE PARTNERSHIP TALK

Dr Giovanna Laudisio, CEO & Co-Founder, Naturbeads Dr Hudson Carvalho, Universidade de São Paolo Ciarán Callaghan, CDT in Sustainable Chemical Technologies student, University of Bath

12.40 BREAK (20 MIN)

13.00 PLENARY

Prof Susannah Scott, Distinguished Professor and Chair of Sustainable Catalytic Processing, *UC Santa Barbara*

13.45 CLOSING COMMENTS & END OF DAY









Friday 18 December

09.45 MEETING OPENS

10.00 WELCOME

Prof Saiful Islam, Professor of Materials Chemistry, *University of Bath*

10.10 PLENARY

Prof Emma Kendrick, Professor of Energy Materials, *University of Birmingham*

10.55 POSTER PRIZES & DOCTORAL RECOGNITION AWARD

Awarded by **Prof Tim Mays**, CDT In Sustainable Chemical Technologies Co-Director, *University of Bath*

11.15 BREAK (15 MIN)

11.30 IGNITE TALKS

Jasmine Lightfoot Marco Piccini Kerrie Morrison Aneesa Al-Ani CDT in Sustainable Chemical Technologies, University of Bath

11.55 NEW ACADEMIC TALKS

11.55 **Dr Rick Lupton**, Lecturer in Mechanical Engineering, *University of Bath*

12.10 **Dr Will Hawkins**, Lecturer in Architecture and Civil Engineering, *University of Bath*

12.25 BREAK (15 MIN)

12.40 ALUMNUS TALK

Dr Oliver Weber, Engineer, Oxford PV

13.00 CLOSING COMMENTS & END OF SHOWCASE

Prof Matthew Davidson, CSCT Director, *University of Bath*







